Om sjö medels butik.

Vi kan stolt deklarera att alla våra produkter är original. Vi arbetar direkt med tillverkningsanläggningar, vilket gör att vi kan garantera utmärkt kvalitet. För att verifiera originaliteten hos steroider räcker det att ange speciella verifieringskoder som finns på produktförpackningen på tillverkarnas officiella webbplatser. Vi försäkrar dig att resultatet kommer att bli positivt. Vi garanterar dig maximal anonymitet. Detta innebär att din data aldrig kommer att nå tredje part, och kan även raderas permanent från butikens bas på din begäran. Vi garanterar också snabb leverans, utan några förseningar eller misslyckanden. Vi respekterar och värdesätter våra kunder, därför är vi alltid öppna för dialog i alla frågor.

Varför välja oss?

Produktkvalitet I vår butik presenteras endast originalprodukter från tillverkare. Vi testar och verifierar regelbundet vår produkt.

Service

Vi lägger särskild vikt vid service. Vi arbetar 24/7, vi är redo att svara på dina frågor när som helst.

Gratis frakt

Vi tillhandahåller fri frakt på beställningar av ett visst belopp. Mer information på rabattsidan.

Snabb sändning

Vi värdesätter våra kunders tid, så vi försöker skicka beställningar så snabbt som möjligt. Den maximala tiden för att skapa och skicka beställningen är 3 dagar.

Rabatter

Vi tillhandahåller ett flexibelt system med rabatter för vanliga kunder. Dessutom ordnar vi försäljning för alla. Mer information på rabattsidan.

Beställningspris

Det finns inget minsta beställningsbelopp i vår webbutik. Du kan beställa till och med 1 blister per prov.

Vi garanterar:

Skickar varor

Vi garanterar 100% att skicka varorna. Efter att ha gjort en beställning hos oss kan du vara 100% säker på att du får den. Inga force majeure-förhållanden kan förhindra detta.

Produktkvalité

Vi garanterar kvaliteten på alla våra produkter. Vi samarbetar direkt med tillverkare, vilket garanterar högsta kvalitet på varorna. Vi kontrollerar och testar också produkter, vilket eliminerar chansen att få ett parti av låg kvalitet från tillverkare.

Återbetalning

Vi garanterar full återbetalning om varorna inte når dig. Genom detta garanterar vi också att du får ditt paket till 100%. För återlämnande av pengar är videouppackning obligatoriskt (vid ett tomt paket).

Anonymitet

Vi garanterar 100 % anonymitet för våra kunder. Se till att dina uppgifter inte når tredje part. Vid första begäran raderar vi all information om dina beställningar.