Internationell frakt

Vi erbjuder internationell frakt över hela världen, men det finns vissa länder med olika lagar och regler för import och distribution av våra produkter. Följaktligen har vi vissa fraktrestriktioner för ett antal produkter som vi vet är olagliga i det land där begränsningen är på plats. Eftersom vi inte är juridiska specialister insisterar vi på att alla kunder kontrollerar produktens laglighet innan de gör en beställning. Om din beställning av någon anledning inte kommer fram inom 21 arbetsdagar kommer du att kvalificera dig för 1 gratis omsändning.

Leveransinformation

Standard leveranstider:

Vi erbjuder ett antal leveransalternativ för dig när du köper varor på  BESTS TEROIDS HORMONES CENTER  och leveranstiderna varierar beroende på vilket alternativ du väljer.

  • Postkontor – Okänd leveranstid. Fri
  • Standardfrakt – Leveransen tar 8-10 arbetsdagar. Kostnad minst $20,00
  • Expressfrakt – Leveransen tar 3-5 arbetsdagar. Kostnad minst $60,00
  • Express över natten – Leverans samma dag. Kostnad minst $80,00

Observera att fraktkostnaden också beror på paketets totala vikt.

Vi skickar alla beställningar med diskret vanlig förpackning tillsammans med spårningsnummer. Våra paket kräver en medföljande signatur vid ankomsten av försändelsen och kan spåras i detalj till leveransadressen. För grossistbeställningar är frakten gratis.

Vi använder mestadels Swiss Express, usps, FedEx, DHL eller EMS-tjänster för att skicka din beställning. Grossistbeställningar kan ta 3 – 6 dagar beroende på land. Observera att dessa tider inte garanteras av oss.

OBS!

BESTS TEROIDS HORMONES CENTER  använder de mest pålitliga expresstransportörerna för att leverera din beställning. När din beställning har behandlats och fakturerats utförs frakten samma dag. Produkter som kräver temperaturkontroll levereras inom 24 timmar garanterat! Alla övriga produkter levereras inom två arbetsdagar.

Beställningar som behandlas på fredag ​​kommer att skickas på måndag, förutsatt att det inte är en större helgdag. Om kunden är tillgänglig för att ta emot lördagsleverans så skickar vi produkterna på fredag.

Beställningar som görs efter 18:00 EST kommer att behandlas nästa arbetsdag.